"Tirana International Development" sh.p.k , u themelua në vitin 1998 , me nje kapital tërësisht shqiptar. Zhvillimi i saj i fuqishem e ka vendosur tashmë kompaninë në krye të listës së kompanive të ndërtimit në Shqipëri. Progresi i suksesshëm është rezultati i aftësive menaxheriale dhe teknike - inxhinierike të demonstruara nga stafi , si dhe projektimi dhe ekzekutimi në përputhje të standardeve shqiptare dhe evropiane . Një rol shumë të rëndësishëm dhe përcaktues drejt lulezimit të kompanisë " TID " i takon administratorit të Përgjithshëm të saj, Behar Male.


Duke qenë një lider novator , ai e konsideron bashkëpunimin me profesionistë të kualitetit të lartë si vetë themelin e suksesit të kompanisë! Ai ka qenë në gjendje për të zgjedhur staf shumë të kualifikuar dhe të përkushtuar. Teknologjia bashkëkohore dhe arritjet moderne shkencore përbëjnë kualifikimin e punes së stafit te cilin ai drejton. Aktivitetet e para te kompanise ishin kryesisht me zonën e import- eksportit, por duke qenë shumë të vëmendshëm ndaj mundësive të reja ,hapi tjetër i ndërmarrë nga kompania ishte në drejtim të industrisë së ndërtimit . Në fakt, Kompania "TID" është konsideruar si një kompani udhëheqëse e vërtetë , me një kontribut shumë të konsiderueshem në ndërtimet civile. Kompania jonë është në marrëdhënie shumë të ngushtë me firmat më profesionale urbane dhe arkitektonike, si dhe me firmat e auditimit dhe zyrat ligjore.


Kompania ndjek një kujdes shumë të veçantë ndaj problemeve të mjedisit dhe të cilësisë së jetës së komunitetit. Qëllimi ynë është për të bërë njerëzit të jetojnë në harmoni me qytetin e tyre dhe ndertimet tona e realizojne nocionin e hapësirave të qarta dhe të kënaqshme.


Një preokupim i vazhdueshëm i kompanisë është për të përmirësuar cilësinë e punës së saj duke përdorur standardet moderne prandaj dhe është renditur në këtë mënyrë ndër kompanitë me prestigjioze te ndertimit . Projektet shumë të rëndësishme infrastrukturore dhe objektet industriale shumë shpejt do të ndjekin punimet e saj dinjitoze të ndërtimeve civile , biznesit, qendrat , fshatra turistike, dhe qendra Wellness .


Qëllimi ynë është që të ruajme pozitën tonë udhëheqëse në treg duke u identifikuar me cilësinë e ndërtimeve tona dhe garantimin e një besimi të gjatë mes nesh dhe mes klientëve dhe partnerëve tanë .

Suksesi i vërtetë i kompanisë tonë konsiston në:

  • Nivelin e lartë te menaxhimit të burimeve njerëzore dhe financiare , duke ofruar zgjidhje konstruktive dhe produkte të standardeve bashkekohore , te vendosura në zonat më të mira të Tiranës.
  • Një staf shumë të kualifikuar dhe me përvojë ,puna ne grup, përqafimi i ideve të ndryshme , kulturave dhe këndvështrimeve. Etika e vërtetë dhe integriteti janë përbërësit e kredibilitetit tonë!
  • Duke përdorur materiale të cilësisë së lartë në përputhje me standardet evropiane dhe gjithmonë duke u adaptuar me zgjidhjet e reja të teknologjisë në biznesin e ndërtimit.
  • Veprimtaria për një periudhë afatgjatë - për klientët tanë dhe partnerët tanë, si edhe për të gjithë komunitetin .

 

"Qëllimi ynë është që të jemi lider në zhvillimin e ndërtimit dhe ti japim kenaqesi gjithmonë klientëve tanë në kohën e duhur dhe me cilësine më të mirë"