AGNA sh.a u krijua nga bashkimi i ANONIME KAKAVI s.a dhe AGNA INVESTITOR. AGNA sh.a. http://www.agnagroup.com

Dal classico nuoto ai più recenti programmi di allenamento che alternano palestra e attività in acqua, molteplici sono le possibilità per tenersi in forma, senza sottoporre il corpo ad un eccessivo affaticamento. http://www.hidron.it/

Nje format i provuar me sukses ne Itali, tashme edhe ne Tirane, Shqiperi!Qendra NOBIS by Hidron, sikurse edhe ne Itali eshte me shume se sa nje qender. Eshte nje bote e tere brenda 3500 m2, i krijuar posacerisht per t'ju bere te jetoni eksperienca te mireqenies totale! http://nobis.al

Soal Company operates in Albania since the year 1999 and in Kosovo since the year 2006. Its main activity was to reach underground water and we had a successful way by cooperating with the best hydro geological specialists in the country. http://www.soalgroup.com

Kompania BILLI AL sh.p.k është themeluar në vitin 2000 si përfaqësues i kompanive Carrier dhe Toshiba në sistemet e ngrohje-ftohjes, me të cilat bashkëpunon prej vitesh. Sot risitë Carrier janë gjetur në të gjithë globin dhe në pothuajse në çdo aspekt të jetës së përditshme. http://billial.al/