TID - Tirana International Development sh.p.k. është themeluar në 1998 në Tiranë. E rritur ndër vite, ajo tani vjen jo vetëm më e konsoliduar, por TID është një mundësi reale investimi. Ide unike e kreative, frymë inovatore e bashkëpunim me profesionistë të lartë, përbëjnë gurët e themelit të suksesit të saj. Ajo gjithashtu ka në fokus edhe kujdesin e veçantë ndaj problemeve të lidhura me mjedisin si dhe cilësinë e jetës së komunitetit ku ajo operon."

MISIONI

Kompania jonë synon të rritet në cilësi duke përdorur standarte të reja në ndërtim dhe tipe shërbimesh të cilat janë prezente aktualisht në tregun Shqiptar duke gjetur veten midis kompanive të tjera prestigjoze të ndërtimit në fushën e ndërtimeve civile, qendrave të biznesit, fshatrave turistikë, dhe në një të ardhme të afërt ne synojmë të rrisim kontributin tonë në projekte për infrastrukturë dhe objekte industrialë.

VIZIONI

Te ruajme pozicionin e liderit ne treg duke u identifikuar me cilesine e ndertimeve tona dhe me garancine dhe besimin e perhershem te klienteve dhe partnereve.

QËLLIMI

Qëllimi ynë është të jemi lider në fushën e ndërtimit dhe të kënaqim klientin në kohë dhe me cilësi maksimale.